Re: دامپ اصلی اییپرام 405 tu5 me7.4.4 مدل 1390 (مدلی که به صورت فابریک ایموبلایزر ندارد)
نوشته شده توسط Asghar Vaseei strong>
خدمت شما. (ضمیمه شد).
ابتدا حتما" باید دامپ فلش قرار داده شده در پست بالا رو هم بریزین.
درود
این دامپ ها رو قبلا تست کردم (هر دو تاشون،هم اییپرام و هم فلش) و بی کد هستش و خطا P1615 که مربوط به ایموبلایزر هست پاک میشه اما متاسفانه خطا شیر کولر میفته و کولر کار نمیکنه.
من دامپ اییپرامی لازم دارم که روی )405tu5_(me744_79 کولر فعال باشه و البته بی کد باشه.
دامپ اییپرامی که زحمت آپلودشو کشیدید شاید روی 206 جواب بده و کولر اوکی باشه،اما متاسفانه روی (405tu5_(me744_79 کولر از کار میفته.
سپاس
Re: دامپ اصلی اییپرام 405 tu5 me7.4.4 مدل 1390 (مدلی که به صورت فابریک ایموبلایزر ندارد)
نوشته شده توسط albonidao strong>
درود
این دامپ ها رو قبلا تست کردم (هر دو تاشون،هم اییپرام و هم فلش) و بی کد هستش و خطا P1615 که مربوط به ایموبلایزر هست پاک میشه اما متاسفانه خطا شیر کولر میفته و کولر کار نمیکنه.
من دامپ اییپرامی لازم دارم که روی )405tu5_(me744_79 کولر فعال باشه و البته بی کد باشه.
دامپ اییپرامی که زحمت آپلودشو کشیدید شاید روی 206 جواب بده و کولر اوکی باشه،اما متاسفانه روی (405tu5_(me744_79 کولر از کار میفته.
سپاس
دوست عزیز دامپ ایپرام و فلش قرار داده شده متعلق به 405 بدون ایمو می باشد و بی کد نیست و در این دامپ مشکل کولر و ... وجود نداره اون مبحثی که عرض می کنید مربوط به بی کدها می باشد، این دامپ ذاتا" بدون ایمو می باشد و قبلا" تست شده.
" جهت ارائه هر گونه انتقاد و یا پیشنهاد می توانید از قسمت پائین سایت -> ارتباط با مدیریت سایت <- با ما در ارتباط باشید. "
نوشته شده توسط asghar vaseei strong>
دوست عزیز دامپ ایپرام و فلش قرار داده شده متعلق به 405 بدون ایمو می باشد و بی کد نیست و در این دامپ مشکل کولر و ... وجود نداره اون مبحثی که عرض می کنید مربوط به بی کدها می باشد، این دامپ ذاتا" بدون ایمو می باشد و قبلا" تست شده.
بنده عرایض شما رو خوندم اما دامپ هایی که قرار دادید رو قبلا تست کردم و نتیجه نداده و کولر از کار افتاده.
دامپ فلشی که قرار دادید رو تحت عنوان دامپ خام در تاپیک دیگری گذاشتید و در پک های همراه کلیه پروگرامر های خودرویی هم وجود داره(با وینولس کاملا بررسی کردم).
دامپ اییپرام رو هم با دامپ اییپرام کولر اوکی 206 که اونم تو پک همراه کلیه پروگرامر های خودرویی هست با نرم افزار مقایسه هگز مقایسه کردم و کاملا یکسان بود.(البته در یک تاپیکی در همین فروم هم گذاشته بودید تحت عنوان بی کد)
تمام این ها تست شده جواب نداده و کولر از کار میوفته.
با دامپ اییپرام خودش هم همه چیز اوکی هست و فقط خطا دایم p1615 میندازه و چراغ چک هم حتی روشن نمیشه.
نوشته شده توسط Asghar Vaseei strong>
خطا تو بوش ME7.4.4 مربوط به Immobiliser Code Storing میباشد.
با همین ایپرام خودتون ماشین روشن میشه و فقط کولر راه نمیفته؟
با اییپرام خودم ماشین روشن میشه کولر کار میکنه و همه چیز اوکی هست(هیچ ایرادی وجود نداره).فقط و فقط همین خطا به صورت دایمی تو حافظه ایسییو هست.چراغ چک هم روشن نیست.
دامپ های اییپرام بی کد هم که میزنم،خطا p1615 دیگه نمیاد،به جاش خطای دیگری میاد مربوط به شیر یا سوییچ کولر (کدش یادم نیست) و کولر کار نمیکنه.
دامپ اییپرام و فلش کد دار (مال 405 و پارس tu5 ایمو me7.4.4) که میزنم،ماشین روشن نمیشه،اما هیچ خطایی هم ثبت نمیشه.نه خطا p1615 و نه خطا شیر یا سوییچ کولر.
با دامپ اییپرام خودم،به محض باز کردن سوییچ،قبل روشن کردن، خطا p1615 ثبت میشه.
با اون دامپ اییپرام که شما گذاشتین،به محض باز کردن سوییچ و قبل روشن کردن،خطا شیر یا سوییچ کولر ثبت میشه.