-
نرم افزار iManual II
این مجموعه شامل حدود ۶۵۰۰ نقشه و جزوات فنی ایران خودرو و حدود ۳۰۰۰ نقشه و فایل سایپا و نقشه های کامل خودروهای لیفان, جک, mvm می باشد.
" جهت ارائه هر گونه انتقاد و یا پیشنهاد می توانید از قسمت پائین سایت -> ارتباط با مدیریت سایت <- با ما در ارتباط باشید. "
-
07-22-2018 08:40 PM
# ADS
تبلیغات اینترنتی
-
کاربر سایت
- میزان اعتبار
- 0
Re: نرم افزار iManual II
سلام من خریدمش چه جور فعالش کنم
-

نوشته شده توسط
amirhajebi strong>
سلام من خریدمش چه جور فعالش کنم
کد فعالسازی براتون ارسال شد.
" جهت ارائه هر گونه انتقاد و یا پیشنهاد می توانید از قسمت پائین سایت -> ارتباط با مدیریت سایت <- با ما در ارتباط باشید. "
-
کاربر سایت
- میزان اعتبار
- 0
سلام استاد ببخشید این نرم افزار کاربردش چیهنرم افزار iManual II
-

نوشته شده توسط
hojjatazhdari strong>
سلام استاد ببخشید این نرم افزار کاربردش چیهنرم افزار iManual II
سلام،*کاربردش تو تاپیک اول توضیح داده شده.
-
کاربر سایت
- میزان اعتبار
- 0
نحوه خرید و فعالسازی به چه شکل است؟ لینک خرید کجاست؟
-

نوشته شده توسط
alielectro strong>
نحوه خرید و فعالسازی به چه شکل است؟ لینک خرید کجاست؟
تماس بگیرید و در صورت عدم پاسخگوئی پیامک ارسال نمائید.
09356848123
بایستی هزینه 450000 تومان به شماره کارت زیر واریز نمائید و در تلگرام یا پیامک آدرس را ارسال نمائید تا فلش رو براتون ارسال کنم و پس از نصب یه کد بهتون میده که بایستی بهمراه نام و نام خانوادگی و موبایل و تلفن ثابت و آدرس کامل در تلگرام ارسال نمائید تا مراحل فعالسازی انجام بشه.
6104-3372-2658-3779
بانک ملت بنام اصغر واسعی
-
کاربر سایت
- میزان اعتبار
- 0
سلام مهندس ، تاپیک اول رو پیدا نکردیم... میشه لینک برام همینجا یا پیام شخصی بفرستین.
میخوام ببینم بخش های مختلف ایران خودرو و سایپا به چه شکل هستن توی برنامه...بجز اطلاعیه فنی و نقشه ها...آموزش هم توی باز کردن و محل سنسور ها و غیره وجود داره برای ایرانی یا خارجی؟
-